چگونه برق تولید کنیم ؟ (Free Energy)

همین طور سیستم های مکانیکی که از یک چرخ و تعدادی ساچمه ساخته شده که بدون اینکه به منبع انرژی خاصی متصل باشد به طور دائمی می چرخند . به نظر شما آیا این مساله واقعیت دارد و امکان پذیر است یا بیشتر شبیه یک شوخی سرکاری است ؟ فعلا بخوانید بله درست است و دور و اطراف ما پر است از انرژی های رایگان . شوخی واقعی و اصلی ماجرا این است که عده زیادی از مردم با این همه منابع انرژی رایگان ترجیح می دهند برای تحویل انرژی های غیر رایگان هزینه کنند و دوست ندارند از این انرژی های رایگان استفاده کنند !

یکی از ایده های دم دستی و جالب برای تولید برق این است که موتورها را به شکل وارونه راه اندازی کرد یا از ژنراتور استفاده کرد . موتور در حالت وارونه تبدیل به یک ژنراتور یا مولد برق می شود . برای این کار معمولاً محور موتور و ژنراتور را با یک تسمه به هم وصل می کنند . کافی است محور موتور را چند دور با دست بچرخانیم به این ترتیب ، موتور حرکت می کند و محور ژنراتور را می چرخاند و برق تولید می شود . برق تولیدی دوباره به موتور بر می گردد و موتور دوباره با چرخیدنش باعث تولید برق در ژنراتور می شود و این پدیده همین طور ادامه دارد بدون اینکه از بیرون به این سیستم انرژی وارد شود !
اما این دستگاه کار نخواهد کرد ، چرا ؟

قانون بازده یا راندمان می گوید : هیچ موتور الکتریکی (ماشین یا دستگاهی) نمی تواند تمام (۱۰۰%) برقی که وارد آن می شود را به انرژی مکانیکی تبدیل کند . این نکته درمورد ژنراتور هم صادق است و به این ترتیب دستگاهی که ما اختراع کردیم هیچ وقت کار نخواهد کرد.
راندمان به این معنی هست که هر سیستمی چقدر از مقدارانرژی که دریافت می کند را می تواند به کار مفید که برای آن ساخته شده است تبدیل کند. این مقدار را با درصد % اعلام می کنند مثلا لامپ های رشته ای قدیمی فقط ۵% از برقی که دریافت می کنند را به نور تبدیل می کنند و ۹۵% انرژی برق ورودی به آن ها به شکل گرما تلف می شود .
اگر هنوز هم قانع نشدید دلیل دوم را هم بخوانید :
پایستگی انرژی
دانشمندان علم فیزیک سالیان سال است کشف کرده اند : انرژی به وجود نیامده و ازبین نمی رود و مقدار آن در یک سیستم ایزوله ثابت است و فقط از حالتی به حالات دیگر تبدیل می شود .
توضیحی که می شود در مورد این اصل داد این است که تمام دستگاه هایی که ما به عنوان تولید کننده انرژی می شناسیم در واقع تبدیل کننده انواع انرژی هستند. به عبارتی دیگر اصطلاح تولید انرژی اشتباه است . برای مثال سلول های نوری توانایی تبدیل نور به الکتریسیته را دارند و ژنراتور های الکترومکانیکی می توانند انرژی مکانیکی را به الکتریکی تبدیل کنند و… . این قانون شامل تمام انواع سیستم های دیگر هم میشود.
با این توضیحات و مثال ها به سادگی می شود به این نتیجه رسید که دستگاه هایی که ادعا میشود انرژی رایگان یا به اصطلاح انرژی آزاد تولید می کنند درورودی شان چیزی را برای تبدیل دریافت نمی کنند و در نتیجه نمی توانند در خروجی خودشان انرژی داشته باشند. یا از زاویه دید دیگری تمام این سیستم ها بدون انرژی اولیه ورودی ناکام هستند . تازه اگر این انرژی اولیه وارد سیستم شود در یک حلقه بسته دائمی (ایزوله) گیر می افتد و در صورت استفاده از آن سیستم از کار باز می ایستد و دوباره نیازمند نیرو محرکه اولیه است .
اما شاید الان تعجب کرده اید و از خود می پرسید چطور این همه ویدئو و کلیپ در این باره ساخته می شود ؟
متاسفیم که این اتفاق ذهن کنجکاو و علم دوست شما را اذیت کرده است ! دلایل افزایش حجم قابل توجهی از این ویدئوهای ظاهراً علمی تنها جذب مخاطب ، سوء استفاده از ناآگاهی شما برای فروش محصولاتی که هرگز کار نخواهند کرد و تبلیغات است .
سیستم های مکانیکی مشابه که ادعا می شود تا بی نهایت حرکت می کنند هم کم نیستند . این حوزه از علم مکانیک و الکترونیک بیشتر شبیه یک ابر فانتزی و رویایی است اما تا به حال هیچ کس نتوانسته با هزینه تجهیزات کم و قطعات دم دستی از این سیستم ها انرژی تولید کند . داوینچی یکی از طراحان خوش ذوقی بود که از این مکانیزم های هنری متحرک ولی ناکارآمد طراحی کرده است . یکی از معروف ترین آن ها را در ویدئوی زیر می بینید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.